Consiliul Județean Neamț a demarat astăzi, 18 noiembrie 2019, două proiecte care vizează modernizarea a două drumuri județene, în comunele Urecheni și Țibucani.

Drumul județean DJ 155I va fi modernizat pe o lungime de patru kilometri. Pe acest segment din comuna Urecheni urmează a se turna covor asfaltic. La fel se va proceda și în cazul drumului județean DJ 155N, din Țibucani, pe care se va interveni pe o lungime de șase kilometri.

Ambele trasee au fost cuprinse pentru modernizare în Programul de întreținere a drumurilor județene, pe care îl are în derulare Consiliul Județean Neamț.

„Toamna ține cu noi, nemțenii, și cu toți participanții la trafic, pentru că timpul este favorabil și reușim să derulăm și în această perioadă multe proiecte din lista celor pe care ne-am propus să le realizăm. Vreau ca până la sfârșitul mandatului actual de președinte al Consiliului Județean Neamț să punem la punct 90% din infrastructura rutieră a județului. În felul acesta vom avea tot mai puțini participanți la trafic nemulțumiți de starea drumurilor. Cu certitudine va crește și numărul celor care doresc să ajungă în Neamț! Drumuri bune înseamnă mai mulți turiști, o economie mai puternică, o stare de mulțumire generală! M-am preocupat de când am preluat această funcție să modernizăm județul! Le-am promis nemțenilor că voi moderniza căile de rulare și nu vreau să îi dezamăgesc! Sigur, calitatea bună a infrastructurii rutiere este una dintre preocupările mele, dar în agendă am și proiecte care vizează dezvoltarea turismului, modernizarea spitalelor, dotarea lor, susținerea educației, a culturii!

          Îmi doresc să știu că nemțenii sunt mulțumiți de nivelul de trai din județul nostru și asta este posibil doar printr-o implicare masivă a mea și a colegilor din instituția pe care o conduc, în derularea proiectelor! Vreau să facem cât mai multă treabă și de aceea am căutat surse de finanțare externe nerambursabile, de la bugetul statului sau al județului, pentru a rezolva problemele existente!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În paralel cu cele două proiecte care au început astăzi, se desfășoară lucrări de asfaltare pe drumurile județene din zonele Dămuc, Costișa și Bârgăuani.

sursa: Comunicat de presa CJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.