Laurentiu Dulama a raspuns astazi intrebarilor jurnalistilor, pe marginea confictului deschis in care este cu presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene. Declaratiile au fost facute in conferinta de presa sustinuta la sediul PMP Neamt, alaturi de viceprimarul Bogdan Gavrilescu, directorul Salubritas Cristian Sauciuc si de directorul Parking, Morosanu Ionut.

NOTA: Poza de mai jos este din timpul conferintei de presa si ne cerem scuze ca a iesit asa, insa asezarea jurnalistilor in sala apartine organizatorilor (chestie de organizare). Va asiguram ca in fata operatorilor sunt cei patru PMP-isti enumerati mai sus, chiar daca ei nu pot fi vazuti.

Presedintele CJ Neamt i-a retras atributiile vicepresedintelui Dulama, i-a luat masina si soferul dar si secretara. Dulama a ramas si fara birou, fiind mutat intr-un birou cat o debara, de aproximativ 2/2m la ultimul etaj al institutiei. Fostul birou al lui Dulama a fost remobilat si ocupat de Oana Bulai, administratorul judetului (county manager). Totul, dupa ce cei doi consilieri judeteni PMP nu au votat o Hotarare de CJ asa cum li s-a dictat.

Dulama a spus astazi ca PMP Neamt nu-l mai considera pe Arsene presedintele CJ ci doar consilier judetean si afirma ca Arsene este la limita unui abuz de putere.

Dupa aceasta masura, noi cei de la PMP nu-l mai putem considera presedinte pe Ionel Arsene. Domnul consilier judetean Arsene  uita ca nemtenii ne-au votat si am fost alesi consilieri judeteni. Cetatenii nu au votat functiile. Este la limita penibilului si a abuzului de putere ceea ce a facut. Mi-a retras tot, inclusiv biroul si la noul birou nici macar nu au dotat toaleta cu cele necesare. Consilierul judetean Arsene uita ca este intr-o institutie a judetului care trebuie sa functioneze. Pe usile birourilor scrie presedinte si vicepresedinte, nu sunt scrise numele noastre. O sa merg zilnic cu bicicleta sau cu ce pot pentru a vedea daca Hotararile de CJ sunt puse in aplicare, apoi o sa ma inscriu in audienta la domnul Arsene ca sa-i spun ce am constatat. Probabil ca asa vede dumnealui administrarea unei institutii

Viceprimarul Gavrilescu a intervenit ironic afirmand ca unul dintre cele zece puncte de inchiriere biciclete pe care primaria le va face in oras, va fi amplasat la CJ.

Dulama a mai completat, spunand ca ”Vad ca in lipsa consilierului judetean Ionel Arsene a ramas ceva molipsitor, pentru ca viceprimarul PMP de la Gîrcina a ramas astazi fara birou, fiind mutat in podul primariei. Aceste practici aduc deservicii institutiilor

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.