Laurentiu Dulama (PMP) vicepresedintele CJ Neamt este suparat foc pe aliatii sai din PSD. Acesta a anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca a contestat la mai multe institutii (nu a precizat care) legalitatea sedintei de CJ de pe 8 februarie in care Ion Asaftei (ALDE) a fost ales sa preia atributiile de presedinte de CJ in locul lui Ionel Arsene pe perioada in care acesta se va afla in imposibilitatea de a-si exercita functia.

Dulama ne prea stie nici el ce vrea, avand o atitudine destul de rezervata, probabil pentru a nu supara pe nimeni, nici pe PSD si pe PNL nici pe ALDE, fapt care lasa impresia ca este aliat cu toata lumea. El a spus ca nu vrea sa fie presedinte de CJ dar nu ar vrea nici pe Asaftei pe functie pentru ca a fost ales ilegal.

De remarcat faptul ca Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt si vicperimar de Piatra- Neamt a lipsit de la conferinta desi in invitatia trimisa catre presa cu doar 20 de ore inainte, se anuntase participarea lui. Dulama a explicat ca pe Gavrilescu l-a lovit brusc gripa si nu a mai putut ajunge la sediul partidului. Informatiile presei sunt altele si anume ca intre cei doi nu prea mai este loc de conciliere dupa ce Dulama a organizat un complot in tandem cu Arsene prin care Gavrilescu urma sa fie dat jos de la conducerea PMP Neamt, refacandu-se astfel majoritatea PSD-PMP-ALDE din CL Piatra- Neamt.

Dulama a ajuns vicepresedinte al CJ Neamt pe baza aliantei cu PSD. La fel a fost ales si Bogdan Gavrilescu viceprimar.

Mai jos, inregistrarea conferintei de presa cu tot cu intrebarile adresate de jurnalisti lui Dulama:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.