Dupa mai bine de 4 ani de cand este viceprimarul orasului Piatra Neamt, Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamt, a descoperit ca banii publici se risipesc. Cel putin asa reiese dintr-un afis electoral al viceprimarului, care candideaza la fotoliul de primar si promite ca ”Oprim risipa banului public…”.

Ramane totusi de lamurit, de ce abia dupa 4 ani de cand este al doilea om in administratia locala din Piatra Neamt, viceprimarul spune cu subiect si predicat ca se risipesc (formulare cu sens mai larg, a risipi ar putea insemna si sifonare sau șpagă) banii publici si de ce a asteptat atat de mult sa opreasca risipa, cand din functia pe care o detine si la momentul actual, ar fi putut sa se opuna ”risipirii banului public” si sa indice unde sunt ”găurile” prin care banii pietrenilor se risipesc, avand in vedere ca PMP are si doi directori de societati cu ditamai bugetele: Cristian Sauciuc la Salubritas, si Ionut Morosanu la Parking.

Dupa 4 ani de cand este viceprimar, Gavrilescu promite asadar pietrenilor, ca daca va fi primar va opri risipa. Cum? Prin publicarea online a contractelor si facturilor. Promisiunea insa, este o gogoașă cu aromă de măr verde, pentru că în Consiliul Local Piatra Neamt s-a hotarat demult ca societatile primariei sa publice pe site-urile lor toate cheltuielile, cu contract si factura. Evident ca nu a respectat nimeni hotararea, nici macar oamenii lui Gavrilescu de la Salubritas si de la Parking.

În incheiere, o intrebare pentru Bogdan Gavrilescu, la care ne poate raspune in scris, la adresa de mail a redactiei, tvmpiatraneamt@gmail.com: primele de sute de milioane de lei vechi care se dau anual la Salubritas unde director este candidatul PMP la CJ Neamt, se incadreaza tot la ”risipa banului public”?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. asta este cel mai urat personaj politic pe care am putut sa-l vad in viata mea!! toti argatii din pmp au furat si fura’n draci si iese acest individ sa mai cerseasca inca un mandat la furat de bani publici!!!! abia astept sa vad cati cretini mai voteaza acest partid condus de lotria si securistul betivan-saf basescu traian!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.