Ionel Arsene vrea o masina noua la CJ Neamt, in valoare de 35.000 de euro.

Achizitia este prevazuta intr-un Proiect de Hotarare initiat de Arsene si supus debaterii consilierilor judeteni in sedinta de CJ de pe 29 martie.

Conform Proiectului, masina trebuie sa fie naparat noua si neaparat sa fie hibrid, pentru ca asa cum precizeaza initiatorul, achizitia se face Ӕn cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic.

Suma este deja prevazuta in bugetul CJ Neamt pentru anul 2022, iar conform referatului de aprobare inaintat de Arsene ”Consiliul Judetean Neamt beneficiaza de un ecobonus la achizitionarea unui vehicul hibrid nou, in suma de 3.000 de lei, precum si de o prima de casare in valoare de 9.000 de lei, pentru doua autovehicule cazate”. Asadar, diferenta de aproximativ 33.000 de euro va fi platita din bugetul CJ Neamt, adica din taxele si impozitele nemtenilor, care se vor putea bucura nespus, ca la CJ Neamt se circula ECO.

Recent, CJ Neamt a aprobat tot la initiativa lui Arsene, un proiect prin care urmeaza sa se construiasca un birou pentru presedintele CJ Neamt, in valoare de peste 2 milioane de euro. Detalii in articolul de mai jos:

George Lazăr: Arsene își face birou la preț de Casa Albă. 3.150 de euro metrul pătrat

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.