Dupa campanii de vaccinare cu mici sau tombole cu premii in frigidere, televizoare sau masini, Ministerul Sanatatii anunta si Loteria Vaccinarii. Astfel, incepand de ieri, 30 septembrie, romanii care se vaccineaza se pot inscrie la loterie, pe baza certificatului de vaccinare. Atentie! Pot participa doar cei cu schema completa.

Mai jos, regulile Loteriei vaccinării (sursa: Facebook- Ministerul Sanatatii România): Toate persoanele vaccinate cu schemă completă și care dețin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza Codului Numeric Personal (CNP) pot participa la Loteria Vaccinării, începând cu data de 30 septembrie 2021 ora 12:00.

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:
Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.
Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.
Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.
După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.
Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.
Detalii suplimentare:
Se consideră schemă completă, efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.
Dacă aveți deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).
Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. In curand vor prelua la vaccinuri campaniile de la bere. Vei gasi sub capacul sticlutei de vaccin mesaje precum “ai mai castigat o doza”, ” ai castigat 2 mici cu mustar”, ” pastreaza capacul, la trei capace primesti o doza gratuit”,”trimite codul qr de sub capac si poti castiga un pasaport verde”, ” o seara cu intrare gratuita la restaurant pt tine si o alta pesoana vaccinata”. Sunt persiflati cei care nu se vaccineaza fiind considerati needucati, medievali etc . Sa inteleg ca cei care raspund vaccinarii pt mici, tombole si tot felul de mite dintr astea sunt niste oameni foarte instruiti? Am tot respectul pt cei care s au vaccinat din convingerea ca pt ei este o solutie acest vaccin dar as dori sa ni se respecte, de catre ei, si dreptul nostru, al celor care avem motivele noastre sa refuzam vaccinarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.