Dupa ce prabusit PSD in Neamt (rezultate de doua ori mai slabe decat la alegerile din 2016), Arsene își arata frustrarile si se razboieste cu presa care a taxat modul dezastruos in care baronul PSD a administrat judetul in ultimii 4 ani. Desi au trecut abia 3 saptamani de cand in spitalul administrat de el au murit arsi de vii 10 oameni, Arsene considera ca presa pe care nu a putut-o cumpara, a publicat stiri false.

In acceptiunea lui Arsene, rolul presei de a critica si de a NU pupa condurul politicienilor, este de fapt ”promovarea urii intre partide”. Atat a inteles baronul PSD din democratie, el fiind si presedintele unui partid care pretinde ca s-a reformat: Cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Evident, acesta nu este singurul derapaj al baronului lui Dragnea la adresa presei nealiniate politic la usa lui. La inceputul crizei coronavirus, cand cadrele medicale din Spitalul Judetean Neamt nu aveau echipamente de protectie, Arsene spunea ca presa cauta senzationalul. Ulterior, zeci de angajati ai spitalului s-au infectat. Ca sa nu mai amintim de zecile de mesaje pline de ura, in limbaj grobian, promovate de Arsene in ultimii ani, la adresa adversarilor politici.

Sigur, ura lui Arsene impotriva presei independente nu este de azi de ieri. In anul 2018, tvmneamt.ro a dezvaluit cum planuia presedintele CJ Neamt, sa schilodeasca un jurnalist care îl critica (Articolul poate fi citit aiciRăzbunare MAFIOTĂ la nivel înalt. Cum plănuia Arsene să-i facă felul unui jurnalist incomod). Nu a durat mult, si impotriva tvmneamt.ro s-a declansat o avalansa de plangeri anomine la diverse institutii,  plus 3 actiuni in judecata, initiate de doua dintre slugile baronului, cu scopul de a ne sufoca financiar.

Iata ce scrie Arsene pe contul lui de facebook: ”Pe 6 decembrie, nemțenii au votat masiv PSD. Mesajul urii, al dezbinării, impostura promovată de către ceilalți au fost aspru taxate la urne.

Oamenii au preferat candidații PSD, care au dat dovadă de echilibru și s-au prezentat în fața alegătorilor cu proiecte serioase, cu mesaje convingătoare și mobilizatoare!

După aceste alegeri se vede că acea parte a presei care a promovat ura dintre partide și a denigrat PSD, de fapt a făcut mai multe servicii social-democraților decât celorlalți! Oamenii nu mai par dispuși să consume atât de ușor fake-news-urile.

Mulțumesc fiecărui nemțean care ne-a acordat votul său de încredere la aceste alegeri! Vă garantez că voi continua să modernizez județul nostru!

Ionut CORFU

3 COMENTARII

  1. Băi CIORĂPEL du-te la BACĂU, căci asta meriți…. Ia-ți și obedienții cu tine….
    Vei fi uitat precum DRAGNEA……
    Asta meriți…. ###$&&$#***&&$$#

  2. De valul de specialiști de cumătrie ( la propriu) deversați la compania de apă când scrieți?
    Musat, Pavaleanu, Marchidan și tot neamul lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.