Trei tineri din comuna Ruginoasa, au furat în două săptămâni, tot ce le-a ieșit în cale. După ce au spart două locuințe din Dulcești, de unde au furat mai multe bunuri, nu s-au mulțumit cu prada, așa că au furat și stâlpii de susținere a parazăpezilor de pe marginea DN 15D (Piatra Neamț-Roman), din localitatile Dulcești și Făurei. ”La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către doi bărbați, din Dulcești cu privire la faptul că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie a.c., persoane necunoscute, le-ar fi sustras mai multe bunuri, din imobilele pe care aceștia le dețin, în localitatea Dulcești.

Investigațiile desfășurate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din Ruginoasa, ar fi pătruns prin forţarea încuietorilor de la uşile de acces în cele două imobile, sustrăgând mai multe butelii de gaz, 2 televizoare, o combină muzicală, o bicicletă, anvelope, scule și alte bunuri, cauzând un prejudiciu estimat de 6.000 de lei.

Totodată, persoanele în cauză, în cursul lunii ianuarie, ar fi sustras mai mulți stâlpi de susținere parazăpezi pe Drumul Național 15 D, de pe raza localităților Dulcești și Făurei.

În urma documentării activității infracționale, cei trei tineri, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca la data de 15 februarie a.c., aceștia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.