Fostul senator PSD de Neamț în legislatura 2016-2020, Dan Manoliu revine printre foștii lui colegi de partid. Pe finalul mandatului de parlamentar PSD, înainte de alegerile parlamentare din 2020, Manoliu a dezertat la Pro România, sperând să mai prindă un mandat de senator, pentru că în ”PSD-ul dictatorului Arsene” nu mai era loc pentru el.

Pe 12 noiembrie 2020, Manoliu apărea într-o conferință de presă alături de Liviu Harbuz, șeful Pro România Neamț la acea vreme, reclamând cu durere în suflet că la PSD Neamț a murit democrația și el nu se mai regăsește printre social democrații care-l făcuseră senator.

Săptămâna trecută însă, vineri, 5 mai 2023, Manoliu apare din nou în compania PSD-iștilor, la alegerile pentru președintele PSD Neamț, unde i s-au ridicat osanale infractorului Arsene în ovațiile și aplauzele social democraților nemțeni printre care se afla și fostul senator care cu doar doi ani în urmă denunța regimul dictatorial din organizația PSD Neamț. (foto de pe pagina oficială de facebook PSD Neamț)

Cel mai probabil, Manoliu a fost prezent în sală via organizația PSD Roman. Deocamdată nu este clar dacă a semnat din nou adeziune la PSD, însă cert este că a luat parte la alegerile pentru conducerea partidului, în sala în care infractorul fugar a fost ovaționat la scenă deschisă.

În urmă cu câteva luni, Dan Manoliu a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce în anul 2015, pe vremea când era vicepreședinte PSD al CJ Neamț, a omorât un om cu mașina.

Pe 21 decembrie 2015, în timp ce se deplasa la volanul unei mașini a CJ Neamţ, îndreptându-se spre birou, a pătruns pe contrasens şi a accidentat mortal un biciclist de 58 de ani, la intrarea în localitatea Baratca, pe drumul naţional dintre Piatra Neamţ şi Roman. Maşina a rupt apoi un gard şi s-a oprit într-o fântână din curtea unei gospodării. Bărbatul de 58 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, unde a murit.

Dan Manoliu a susținut atunci că nu îşi aduce aminte cum s-a produs tragedia și că şi-a pierdut cunoştinţa înainte de accident: „Nu ştiu cum s-a întâmplat, brusc mi s-a tăiat filmul, cum se spune. A fost fie un puseu de tensiune, fie o cădere de calciu, pentru că nu îmi aduc aminte absolut nimic. M-am trezit după producerea accidentului”.

Vezi si

Senatorul Manoliu, selfie pe neveu cu ministrul Teodorovici

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Un mafiot in cel mai bun sens al cuvântului, Pro Romania era de fapt un PSD mai micuț, la făcut psdisti sa mai obțină câteva voturi, defaptnoi electoratul suntem prosti și îngrămădiți la minte, o ducem rău de 34 de ani și la alegeri vatam aceiași trădători cate au vândut Tara. Rușinos, nu ne gândim la viitorul copiilor noștri, cum după 34 de ani am fost in stare sa primenim clasa politică, cum? Clasa politică nu se schimba decât ieșind în stradă că în 89, mai ales că acuma se poate ieși fără mitraliere, ci pașnic, de ce nu o facem,de ce???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.