Durere fara margini la Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamt, dupa ce profesoara de vioara Narcisa Mihăilă, a murit la doar 38 de ani.

Suntem profund îndurerați de fulegătoarea stingere din viață a tinerei și talentatei noastre colege, Narcisa Mihăilă. Dumnezeu s-o odihneasca în pace, iar familiei îndurerate sa-i dea mângâiere și puterea de a-i ocroti pe cei doi copilași!”, este mesajul transmis de conducerea liceului pe pagina oficiala de facebook.

Conform surselor tvmneamt, profesoara a decedat la aproximativ 24 de ore dupa ce a nascut o fetita la un spital din Bacău. Fetita este in viata, nasterea fiind una fara probleme. Familia artistei ar fi sesizat autoritatile si cere o ancheta, banuind ca decesul violonistei s-ar fi produs dintr-o culpa medicala, pentru ca nimic nu părea sa prevesteasca nenorocirea, starea de sanatate a femeii, find una destul de buna inainte de nastere. Narcisa Mihăilă mai avea un copil, un băiat în vârsta de 10 ani.

Disparitia ei este considerata o mare pierdere, pentru ca era extrem de talentata si foarte apreciata atat printre colegii din liceul din Piatra Neamt, cat mai ales in cercurile artistilor de profil din România.

Mai jos, o interpretare a violonistei, din luna ianuarie 2020:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

    • Stimate comentator,
      Riscurile pot apărea și mai devreme. Citiți despre situația lăuzei de la Piatra Neamț, decedată acum câțiva ani.
      Să vă spun că unele femei au născut și la vârste mai înaintate și sunt în viață?

  1. Din pacate in maternitatea Bacau in ultimii ani au fost multe cazuri dubioase (mame care au decedat dupa nasteri, copii nascuti cu grave probleme) in contextul in care mamaele au avut sarcinile urmarite de medici, s-au prezentat la masteri in stare buna dar superficialitatea unor medici le-au transformat viata dupa nastere intr-un cosmar. Ce este si mai dureros, acestia sunt acoperiti de cei care ar trebui sa investigheze situatiile si sa ia masuri corective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.