Se pare ca in politica din Piatra-Neamt se vor petrece niste schimbari. Viceprimarul Gavrilescu si trei consilieri locali de la partide diferite, deci adversari, au fost fotografiati la aceeasi masa astazi (18 aprilie) in jurul orei 16:30.

Este vorba asa dupa cum spuneam de viceprimarul Bogdan Gavrilescu (presedintele PMP Neamt, aflat in alianta cu PNL cu care formeaza o majoritate in CL), consilierul local Romel Bîrjoveanu (PNL, considerat ca fiind cel de care primarul Chitic asculta orbeste si fara de care nu ia nicio decizie) consilierul local Cristian Tihenea si consilierul local Catalin Misaila, ambii ALDE. Gazda a fost Misaila, la restaurantul lui ceva mai retras privirilor indiscrete, situat in apropierea bisericii catolice din Piatra-Neamt de pe str. Mihai Eminescu.

Loading...

Imaginea cu toti cei patru la aceeasi masa pune serios pe ganduri, avand in vedere adversitatea lui Bîrjoveanu (exprimata constant in cercurile PNL) fata de ALDE, Misaila si chiar si de colegul sau de alianta, viceprimarul Gavrilescu. Vom asista deci la schimbari pe scena politica locala? Daca ar fi  sa ne gandim ca vineri se decide soarta dizidentilor din PNL Piatra-Neamt, este foarte posibil, dar sa nu uitam nici faptul ca tensiuni sunt si in ALDE Neamt. Deci cine si in ce barca va sari, urmeaza sa vedem.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ