Ea este Cardas Orban Florentina, tanara de 19 ani a carei viata a fost curmata mult prea devreme in aceasta seara (29 ianuarie) la Tarcau, jud. Neamt, de un sofer extrem de grabit in varsta de 18 ani care avea permis de doar doua luni si caruia ii placea sa goneasca nebuneste pe sosele.

Poze din anul 2017:

Loading...

Florentina se deplasa pe marginea drumului spre casa cand soferul inconstient a derapat si a spulberat-o efectiv pe fata nelasandu-i nicio sansa la viata.

Florentina este din Damuc, judetul Neamt si locuia la prietenul ei din Tarcau. Era angajata la un bar din aceeasi localitate si muncea de la o varsta la care tinerii de o seama cu ea au alte preocupari, pentru ca provine dintr-o familie cu posibilitati materiale foarte reduse. La Damuc, Florentina mai are cinci frati mai mici si un frate mai mare care acum o plang impreuna cu parintii lor pe cea care le-a fost sora si fiica. Oamenii nu au nici bani de înmormîntare. Ea va fi dusa pe ultimul drum cel mai probabil cu ajutorul localnicilor și al autorităților locale.

Cei care au cunoscut-o spun ca Florentina era cunoscuta ca o fata linistita care nu a creat niciodata probleme, poate si din cauza copilariei marcata de lipsuri.

Pe contul de facebook al Florentinei curg mesajele de durere si intristare la aflarea cumplitei vesti. Vezi AICI!

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.