O furtună puternică s-a abătut în această seară asupra județului Neamț, fiind emisă avertizare Ro Alert (între orele 18 și 19) pentru orașul Roman și pentru 10 comune: Cordun, Horia, Trifești, Ion Creangă, Icușești, Bahna, Secuieni, Valea Ursului, Moldoveni, Făurei.

La Roman, un copac a căzut peste o mașină pe strada Mihai Viteazul în zona Cimitirului Central. La momentul incidentului, două persoane se aflau în mașină, însă din fericire, nu au suferit răni. ”În momentul în care au căzut crengile peste autoturism se aflau două persoane. Un bărbat s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. După ce au fost îndepărtate crengile, din autoturism a fost evacuată o femeie de aproximativ 55 de ani. Aceasta a refuzat asistența medicală”, a transmis ISU Neamț.

Arbori doborâți de vânt au mai fost și la Valea Albă, Dragomirești, Bârgăuani (copaci căzuți pe carosabil pe drumul național) și Gherăești. La Valea Albă a fost avariat și un autoturism.

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase, Delgaz Grid ne-a informat că la ora 18:00 localitățile Grumăzești, Toplița, Târpești, Țolici, Oșlobeni, Ghigoiești, Bahna Mare și Botești sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 3769 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea defecțiunilor”, a mai anunțat ISU Neamț.

I.C.

 

1 COMENTARIU

  1. VA SALUT
    MA NMESC ADRIAN BOSTAN DIN COMUNA BODESTI ..AM URGENT NEVOIE DE PREZENTA DUMNEAVOASTRA LA BODESTI IN LEGATURA CU POLUAREA INFESTAREA APEI PE RAUL CRACAU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.