In aceasta dimineata la ora sase, situatia din judetul Neamt, in urma vremii nefavorabile, nu este prea buna, se arata intr-un raport al ISU Neamt, catre Institutia Prefectului.

Prin urmare, 35 de localitati sunt inca fara curent electric, in urma ruperii a trei stalpi, 2 linii de medie tensiune fiind nealimentate total, 9 linii de medie tensiune nealimentate parţial cu 132 puncte de transformare, fiind afectaţi 11122 consumatori.

În ultimele 24 ore Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „PETRODAVA” al judeţului Neamţ a intervenit, în cooperare cu SVSU Pipirig şi SVSU Vânători Neamţ,  pentru:

    • 5 misiuni pentru degajare arbori căzuţi pe partea carosabilă, 1 misiune pentru asigurarea cu energie electrică a Seminarului Teologic-Liceal „Veniamin Costachi” din cadrul Mănăstirii Neamţ, comuna Vînători Neamţ

S-a intevenit cu forte ISU, ale politiei si ale SVSU, pe sapte drumuri nationale, pentru indepartarea zapezii de pe carosabil si a arborilor doborati de vant.

De asemenea, Secţia Neamţ a CNADNR a acţionat pe data de 12.10.2015 pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant şi degajare de arbori, pe 6 drumuri naţionale, cu 6 utilaje şi 7 lucrători.

La ora raportarii Secţia Neamţ a CNADNR acţionează pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe 4 drumuri naţionale, cu 3 utilaje şi 3 lucrători, dupa cum urmeaza: DN 15 ;  DN 15C şi DN 15D;   DN 15B     

Ionut Corfu    

                     

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.