COMUNICAT DE PRESĂ, Inspectoratul Scolar Judetean Neamt:

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că începând cu data de 1 august 2018, elevul Petru Apostoaia de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Piatra Neamț este președintele Consiliului Național al Elevilor (CNE). Alegerea sa a avut loc în cadrul Adunării Generale organizate la Baia Mare, Petru Apostoaia primind 21 de voturi de încredere din partea celor 39 de delegații prezente.

Prioritățile mandatului președintelui Petru Apostoaia vizează următoarele aspecte: desfășurarea unor campanii pentru decontarea integrală a navetei elevilor și pentru majorarea subvenției pentru cămine și cantine școlare, atragerea mai multor elevi și inițierea elevilor de gimnaziu în mișcarea de reprezentare, analizarea problemelor din învățământul profesional, tehnic, confesional, vocațional și special, respectiv organizarea unor dezbateri privind noua Lege a educației.

Inspectoratul Școlar Județean Neamț transmite felicitări și urări de succes în proiectele viitoare, de asemenea ne exprimăm satisfacția că un reprezentant al elevilor din județul Neamț a convins prin viziunea sa că merită rolul de lider la nivel național.

(sursa: ISJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.