O elevă de 17 ani din județul Iași, a fost grav rănită, după ce în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, ar fi căzut de la etajul doi al internatului Liceului Sportiv din Roman. Tânăra ar fi vrut să iasă pe geam din internat, improvizând o frânghie, însă a căzut în gol 5 metri. Înainte de accident consumase alcool. După ce a fost preluată de o ambulanță, a fost transferată la un spital din iași cu diagnostic ”policontuzii prin cădere de la înălţime (aprox. 5 m), traumatism craniofacial și etilism acut”, transmite SAJ Neamț.

În noaptea de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Poliției municicpiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de la înălțime.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, minora în cauză se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman. În jurul orei 01:10, folosindu-se de legături improvizate, aceasta ar fi încercat să coboare de la etajul doi al internatului, dezechilibrându-se și căzând în zăpadă.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.