Florentina Moise, șefa Insepctoratului Scolar Judetean Neamt, a deschis noul an scolar intr-un mod inedit. A prins bujori in piept elevilor de la cele 3 scoli (Școala Gimnazială Rediu, Școala Gimnazială nr. 2 Piatra Neamț, Colegiul Național „Gheorghe Asachi” Piatra Neamț) în care a fost prezenta la inceperea cursurilor anului scolar 2022-2023. Bujorul este ”floarea noastră națională, simbol al identității și patriotismului”, precizeaza Florentina Moise.
Bine ați venit la școală! le-am urat astăzi elevilor de la Școala Gimnazială comuna Rediu, dar și celor de la Școala Gimnazială nr. 2 Piatra Neamț, de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț.
Le-am prins în piept bujori, floarea noastră națională, simbol al identității și patriotismului. Să plece la drum cu dragoste de România!
Bujorii i-am confecționat în ultimele săptămâni cu colegele mele profesoare de la Liceul Tehnologic Adjudeni și de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț. Le mulțumesc pentru implicare!
Am făcut un adevărat maraton, încercând să fiu alături de cât mai mulți elevi, părinți și colegi profesori și învățători. Energia din ochii copiilor, zumzetul din curțile școlilor, emoțiile tuturor sunt neprețuite…
Un nou an școlar cu succese tuturor!”, este mesajul Florentinei Moise la debutul noului an scolar.

 

I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.