Eelevii din județul Neamț care au obținut note de zece la evaluarea națională și la bacalaureat, au fost premiați ieri, la Inspectoratul Școlar Județean Neamț. Tinerii au fost recompensați cu diplome, dar și cu premii în bani, puși la dispoziție printr-un fond al Ministerului Educației. Premiile au fost înmânate de Florentina Luca Moise, șefa ISJ Neamț, care a transmis și un mesaj de recunoștință, adresat elevilor performanți.

Dragul meu tânăr performant, Aș vrea să știi că timpul dedicat studiului și efortul depus sunt, cu siguranță, apreciate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Neamț!

Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu tineri talentați, pasionați, care aduc în județul Neamț simbolul performanței și al reușitei! Tu faci parte din echipa care a promovat cu demnitate învățământul nemțean și, pentru tot parcursul tău, te numesc partenerul instituției pe care o reprezint. Te admir și te încurajez să nu renunți niciodată la visul tău! Parteneriatul încheiat astăzi îți deschide ușile unui inspectorat școlar către care vei păși cu încredere, ori de câte ori vei simți. Lucrătorii de aici te vor asculta și te vor sprijini în toate nevoile tale intelectuale. Suntem aici pentru tine! E o promisiune de onoare!

Îți mulțumesc pentru rezultatul adus acasă, pentru că exiști, pentru că ai avut curajul de a intra într-o competiție, pentru că ai avut ambiția de a reuși!

Toate te recomandă ca fiind un român de valoare!”, a transmis Florentina Luca Moise.

I.C.

1 COMENTARIU

 1. “Dacă inveti, îți ia mama bicicletà” ,așa pare acest gest oficial.
  Și totuși, dincolo de această dihotomie discutabilà
  elevi de 10 versus restul elevilor ,
  se întinde Normalitatea.
  Care înseamnă fiecare elev , intr o truda simbiotica( elev& dascal) in progresul propriu , el mai bun azi decât ieri.
  Adevăratii erou sunt cei care, și in conditii vitrege , își depasesc limitele .
  Pe ei , cine îi premiazã? O, da, Viața!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.