Cu ocazia deschiderii oficiale a stagiunii 2014-2015, Teatrul Tineretului Piatra Neamt a lansat o oferta de spectacole pentru elevi, pentru perioada 22 septembrie- 31 octombrie 2014, cu recomandari pe categorii de varsta. Pretul unui bilet este, pentru scolari, doar 10 lei.
Elevii claselor V-VIII sunt invitati pe 27 si 28 septembrie 2014, la ora 19, in Sala Mare, la spectacolul “O…lada”- creatie colectiva dupa Ion Creanga, regia Alexandru Dabija. Aceeasi piesa este recomandata si eleviilor claselor IX-XII, iar pentru liceeni sunt lansate si alte oferte: in zilele de 4 si 5 octombrie, ora 19, tot in Sala Mare are loc spectacolul “Contra iubirii” de Esteve Soler, regia Bobi Pricop; in 24-25 octombrie 2014, ora 19, va avea loc spectacolul “Jurnalul unor nebuni”- dupa Cehov si Gogol, de Louise Danceanu.
Si membrii Sindicatului Liber al Lucratorilor din Invatamant si Cercetare Stiintifica Neamt pot achizitiona bilete mai ieftine, la pretul de 16 lei- ceea ce reprezinta 20% reducere din pretul biletului intreg.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.