Emilia Arcan s-a decis. După ce a părăsit in vară PSD pentru Pro România, Arcan revine în tabăra social democrată. Senatoarea PSD transmite un mesaj clar de susținere pentru partidul condus la Neamț de baronul Arsene, după ce ieri a anunțat că părăsește partidul lui Ponta.

Emilia Arcan: “A rămas o zi până la alegeri și-apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să se așeze liniștea în sufletele noastre, să simțim magia Sărbătorilor de Iarnă și țara noastră să revină pe făgașul cel bun!

Am fost în ultimii 4 ani prezentă în locul unde s-au luat deciziile, în Senatul României.

În primii 3 ani, PSD a fost partidul care a guvernat România, iar în ultimul an am asistat din opoziție la dezastrul făcut de PNL pentru România.

Consider că sunt un om responsabil și cu suficientă experiență în politică și administrație, pentru a putea concluziona că Guvernul PNL a fost distructiv pentru țară.

Din acest motiv sunt convinsă că o viitoare Guvernare PSD este ceea ce România are acum nevoie.

Social-democrații au demonstrat de fiecare dată că sunt alături de români, au venit cu măsuri de sprijin a populației, educației, sănătății, culturii și mediului de afaceri, au intervenit în domeniile deficitare.

De aceea adresez îndemnul ca toți cei care mi-au fost alături la alegerile locale, unde am obținut circa 17.000 de voturi de la nemțeni, să meargă la urne și să sprijine PSD.

Este important să ne salvăm ca țară și românii să nu ducă grija zilei de mâine.

Veniți la vot pe 6 decembrie să vă alegeți oamenii care au fost mereu alături de voi, oamenii cărora le pasă de nemțeni, de educația și sănătatea copiilor noștri!

Veniți la vot pe 6 decembrie pentru cei care au avut mereu grijă de medicii, de profesorii, de bunicii și părinții noștri, de tinerii și antreprenorii noștri!

Votați pe 6 decembrie cu cei care pun întotdeauna oamenii pe primul loc și pentru care interesul comunității locale este mai presus decât problemele personale!
Acesta este PSD, între și pentru oameni!

Vă îmbrățișez pe toți și vă îndemn să mergeți la vot!”, transmite Emilia Arcan.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. S-A TREZIT IAR COȚOFANĂ?????????

    LINGE UNDE A SCUIPAT………

    ACUM VINE CU SFATURI…….

    DAAAA VOM VOTA PSD….. CU AMBELE MÂINI……..

    BLEEEEHHHHHHHHH……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.