Emotii mari pentru multi politicieni (si nu numai) din Neamt, dupa ce s-a raspandit vestea ca Gheorghe Stefan (Pinalti) pare hotarat sa spuna tot ce stie. El ar fi scris un denunt consistent si l-ar fi dat judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit apropiatilor lui Pinalti, pe 16 octombrie, la primul termen al procesului in care se judeca constestarea condamnarii din ”Dosarul Posta”, acesta ar fi dat judecatorilor un denunt de aproximativ 20 de pagini. El a ales aceasta cale pentru ca așa este sigur ca denuntul lui nu va ramane uitat prin vreun sertar al procurorilor. Sedinta a fost oprita pentru ca magistratii sa studizeze denuntul, apoi s-a luat act de el. Deocamdata nu se stie cu exactitate ce contin cele 18-20 de pagini, insa se vorbeste ca ar fi vorba despre multe nume si afaceri grele, posibil nu doar din judetul Neamt, ar fi afirmat in fata cunoscutilor, unul dintre cei implicati in proces, care a fost de fata in sala de judecata. Panica printre cei care se stiu cu musca pe caciula este cu atat mai mare, cu cat isi dau seama ca Pinalti nu mai are nimic de pierdut pentru ca mai urmeaza si alte condamnari, sansele ca el sa-si petreaca restul zilelor in inchisoare fiind foarte mari. De altfel, cei care l-au vazut la acest ultim termen, spun ca Pinalti arată foarte rau si pare a fi grav bolnav.

Gheorghe Stefan ispaseste acum a doua condamnare la inchisoare cu executare. In ”Dosarul Posta” judecatorii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat anul trecut la 8 ani si 2 luni inchisoare. Este a treia condamnare, iar instanţa a mai dispus confiscarea de la Pinalti a sumelor de 422.138,07 lei şi 35.306 de euro. Sentinţa a fost contestată atît de procurori cît şi de inculpat, cauza fiind în acest moment pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. Primul termen a fost pe 16 octombrie.

Potrivit Monitorul de Neamt, in ”Dosarul Posta” anchetatorii au stabilit cã pe 27 iulie 2006 Posta Românã a încheiat cu firma Super Total Service, devenitã ulterior Smart Telecom Solutions, în conditii dezavantajoase un contract de asociere în participatiune privind prestarea unui serviciu de „bill payment” (încasare electronicã a facturilor), folosind o retea de terminale POS ce apartinea unei firme de profil. Smart Telecom, reprezentatã de Sorillos, nu a fãcut decît sã se interpunã între Postã si firma respectivã, preluînd o parte din profitul companiei nationale. Semnarea contractului a fost determinatã de directorul Toader ca urmare a întelegerii cu Sorillos, ceea ce a dus la un prejudiciu în dauna Postei de 1.437.139 euro. În 2009, Gheorghe Stefan….citeste continuarea AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Foarte bine a facut Pinalty ca a denuntat altii banditi ca doar Pinalty nu a furat singur si in plus stie foarte multe. Eu stiu cativa banditi din guvernarea locala ca nu v or avea zile bune, cu toate ca se dau apropiatii lui Dragnea, x, y, z1 V or iesi toti la plimbare in acelasi tzarc de la penitenciar, isi v or pierde familiile si toti banii care iau produs prin ciordeala. Plus ani grei de tuhau! O sa vedeti ca nu mint!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.