Nemtenii, alaturi de alti romani, au daruit 100.000 de kWh unor spitale, scoli, centre de copii si batrani. Cantitatea de energie – gaz si electricitate – este donata de E.ON Energie Romania in cadrul campaniei “Daruieste lumina”. In mai putin de 3 saptamani, romanii au facut peste 100.000 de fapte bune cu un simplu click. Circa 1,4 milioane de utilizatori ai platformei de socializare Facebook au aflat despre aceasta campanie.

Campania „Daruieste lumina” face parte dintr-o serie de proiecte si actiuni programate pentru 2015,  an in care compania E.ON Romania marcheaza 10 ani de prezenta pe piata de energie locala. „Daruieste lumina” s-a incheiat cu succes in data de 25 aprilie, cand au fost donati ultimii din cei 100.000 kWh oferiti de companie spre beneficiul unui numar de 12 institutii – spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete.

Derulat in perioada 6-25 aprilie prin intermediul platformei online www.daruiestelumina.ro, proiectul a urmarit mobilizarea romanilor pentru sustinerea a 12 institutii, acestia fiind chemati sa decida, in urma votului exprimat pe platforma online, dar si pe pagina de Facebook a campaniei, destinatarii celor 100.000 kWh. Spitalul de Psihiatrie “Sfantul Nicolae” din Roman, Neamt se numara printre cele 3 spitale care au primit energie gratuita in cadrul campaniei. Celelalte doua unitati votate sunt Spitalul Orasenesc Otelu Rosu, Otelu Rosu, Caras-Severin si Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj, Zalau.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.