Articol si imagini publicate pentru prima oara de tvmneamt.ro, in decembrie 2016. Serialul va continua cu cate un episod in fiecare zi, pana pe 22 decembrie:

Text publicat in decembrie 2016: tvmneamt.ro a intrat in posesia a peste doua ore de filmari din timpul evenimentelor din decembrie 1989,(vezi mai jos al doilea episod) asa cum s-au desfasurat ele in Piatra- Neamt. Din informatiile noastre, doar aproximativ zece minute din aceste filmari au mai fost difuzate in urma cu mai multi ani, pe un post de televiziune local.

Veti recunoaste personaje care la acea vreme erau prinse in valtoarea evenimentelor, iar acum sunt oameni politici importanti, sau oameni de afaceri. Cu siguranta in imagini se vor recunoaste si foarte multi pietreni care in acele zile au iesit in strada. Sunt imagini document, inclusiv cu pregatirea primei editii libere a celui mai important cotidian local, ziarul Ceahlaul.

Facem mentiunea ca secventele nu au fost editate si nici cronologia nu a fost modificata, fata de filmarea originala.

Nu stim cine este cel care a filmat, iar daca isi recunoaste imaginile, il rugam sa ne contacteze si vom mentiona fara rezerve numele lui.

Puteti urmari mai jos, episodul 2:

 

2 COMENTARII

  1. Am să spun din , nou că ași vrea să îmi oferiți posibilitatea să vă spun , și dovedi lucruri , care s-au întîmplat acolo , și care nu au fost spuse , de nimeni . În felul acesta , a-ți dovedi , că vreți să aflați , adevărul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.