Georgian Irimia zis Gigiuc, din Roznov, da din nou batai de cap politistilor. El fusese pus sub control judiciar dupa un scandal de pomina provocat la un local din Roznov in luna mai. Pe cand se afla sub control judiciar a fost prins de politisti baut la volan si a fost nevoie sa se traga focuri de arma pentru fi oprit. El a refuzat sa sufle in etilotest si sa-i fie recoltate probe biologice. Judecatorii nu l-au arestat preventiv ci au preferat sa-l plaseze in arest la domiciliu. Vineri, Giugiuc a fost prins conducand un scuter prin Roznov, deci incalcase regulile arestului la domiciliu, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În seara zilei de 07.07.2017, în urma acţiunii organizate la nivelul Poliţiei oraşului Roznov, pe linia prevenirii si combaterii infracţionalităţii săvârşite cu violenţă şi prin violenţă, polițiștii au verificat modul de respectare a obligațiilor prevăzute de măsurile preventive. Astfel că, în urma verificărilor efectuate s-a constata că un tânăr de 27 de ani, din Roznov a încălcat obligațiile impuse de măsura arestului la domiciliu sub care se află.

Acesta a fost identificat, în primă fază, în afara domiciliului său, iar la câteva ore după prima constatare, polițiștii l-au observat în trafic conducând un moped. Polițiștii au demarat cercetările, având în vedere că tânărul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, în urma depistării în flagrant a săvârșirii unei noi infracțiuni cât și a faptului că persoana nu respectă obligațiile impuse, polițiștii s-au sesizat din oficiu, dispunând sesizare motivată a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt pentru luarea unei măsuri preventive mai severe.

Reamintim faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, prin structurile de ordine publică și investigații criminale verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă pentru înlocuirea măsurii.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.