Un bărbat din Podoleni era să-și piardă viața astazi, după ce a verificat o butelie cu flacără deschisă. ”În această după amiază, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din comuna Podoleni.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri voluntari din cadrul SVSU Podoleni cu o autospecială de stingere și două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta în interiorul și la acoperișul unei bucătării de vară, cu posibilitatea propagării la locuință și la alte anexe gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 6 mp din acoperișul construcției și bunuri aflate în interior. Din interiorul anexei a fost scoasă o butelie.

Un bărbat de 44 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul feței și la membrele superioare. Acesta a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț. Cauza probabilă de producere a  incendiului este modulul greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL, prin utilizarea flăcării deschise”, a transmis ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.