Fugarul Ionel Arsene, fostul președinte PSD din Neamț, va fi extrădat din Italia, anunță Ministerul Justiției, citat de g4media. ro

Ministerul Justiției a anunțat sâmbătă că fugarul Ionel Arsene, fostul președinte PSD din Neamț condamnat definitiv la închisoare, va fi extrădat din Italia.

Astăzi, Curtea de Casație din Italia a decis predarea lui Ionel Arsene autorităților din România. Hotărârea este definitivă. În scurt timp va fi predat autorităților din țară, a anunțat Ministerul Justiției.

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț a fost condamnat definitiv în acest an la o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

I. C.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. Dacă nu urma campania electorală , nu îl aducea în tara, cred că cu asta își spală PSD fata? 🤣 sunt o gașcă de mafioți în toată țara, numai la Neamț când te gândești ce parlamentari sunt te ia groaza. Răzvan Cuc ,o caricatura a Giurgiului , băgată pe gat de Arsenie , Ciprian Șerban, nu știe să facă o înmulțire și l-au pus lider de grup și vicepreședintele camere deputaților, că r ascultător și sta acolo de 8 ani din cauza lui Arsenie, și ceilalți … Nu că PNL ar fi altfel și când te gândești că noi Nemțeni ne-am luat după primari și i-am ales. Cum ne-au manevrat primari , că și ei sunt , tractoriști , mineri, boschetari etc. Când o să ne vina mintea la cap și nu o să ne mai luom după televiziunile Centrale???

 2. Într-un colț de țară, într-o zi cu soare blând și vânt jucăuș, se șoptea că Ionel Arsene, omul care avea să facă autodenunțuri, se pregătea pentru o înfățișare în fața autorităților. Pedepsele păreau amenințătoare, iar drumul spre libertate era presărat cu obstacole. Ionel Arsene se trezi în zorii dimineții, îmbrăcat modest, cu inima grea și cu dorința arzătoare de a-și recapăta libertatea.

  În satele din jurul său, vestea că Ionel Arsene urma să facă dezvăluiri despre politicienii din PSD central și nu numai s-a răspândit ca focul în paie uscate. Erau zvonuri despre Daniel, cu promisiuni dulci și acțiuni întunecate. Despre Ciprian, care stârnise încredere, dar care acum se zbătea în fața amenințărilor. Și despre Jan, cel care promitea schimbare, dar care uitase de oamenii săi.

  Cu toate acestea, Ionel Arsene știa că drumul către libertate nu era ușor. El dorea să obțină beneficii prin aceste denunțuri, iar colaboratorii săi din județ erau speriați de ideea aducerii lui în țară pentru ispășirea pedepsei. În aceste vremuri tulburi, o iubea cu pasiune pe Oana, o femeie frumoasă și curajoasă, care îl susținea în fiecare pas al drumului său.

  Înainte de a pleca spre întâlnirea cu autoritățile, Ionel Arsene se opri sub un nuc bătrân, simbol al înțelepciunii și al rădăcinilor adânci ale neamului său. În liniștea acelei dimineți, cu privirea pătrunzătoare și vocea fermă, rosti: “Libertatea este un dar prețios, iar curajul de a spune adevărul este uneori mai valoros decât orice pedeapsă. Pentru Oana și pentru toți cei care cred în dreptate, voi face autodenunțurile mele.”

  Astfel, cu hotărâre și încredere în suflet, Ionel Arsene porni spre întâlnirea cu destinul său, pregătit să aducă lumină în lumea politică și să-și câștige dreptul la libertate, și pentru un viitor mai bun pentru toți cei ce care “îndrăzneau sa creadă…?”

 3. De ce, la pușcărie? Un salon în spitalul județean i s-ar cuveni. În spitalul vechi. Ori la pediatrie. Sau pe etaj cu salonul abia deschis de anchetatorii incendiului de acum câțiva ani.
  Prietenii (lui) știu de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.