Fostul ministru al economiei in guvernul Ponta, Daniel Chitoiu candideaza pe listele ALDE Neamt, pentru Camera Deputatilor, fiind urmat pe locul doi de Ioan Asaftei copresedinte ALDE Neamt si vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt.

Informatia a fost confirmata oficial de Ioan Asaftei.

La Senat, pe listele ALDE Neamt pe primul loc este Mihai Alexandru, consilier judetean Neamt si copresedinte ALDE Neamt, urmat pe de Iulian Luca, pe pozitia doi.

Totul a fost stabilit in sedinta de Birou Permanent National al ALDE, care a avut loc la Bucuresti in aceasta seara.

Ioan Asaftei a declarat ca aceste hotarari au fost luate de conducerea centrala a partidului, cu acordul organizatiei din Neamt si ca la ora asta nu exista tensiuni sau contestari vis a vis de masurile adoptate la Bucuresti.

Daniel Chițoiu este doctor în economie, si a fost ministru al economiei în guvernul Ponta. Este absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii Economice din București.

În perioada 2005 – 2007 a ocupat funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar în perioada 23 ianuarie 2007- 4 aprilie 2007 a ocupat funcția de președinte interimar al ANAF.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.