Este oficial, la inceputul lunii iunie, elevii si angajatii din sistemul bugetar vor avea o minivacanta de 5 zile. Astazi, Guvernul a decis ca ziua de 2 iunie sa fie zi libera, dupa cea de 1 iunie, creandu-se astfel o ”punte” intre joi, 1 iunie si luni, a doua zi de Rusalii, rezultand astfel, 5 zile libere.

Comunicat Guvernul Romaniei:

”Vineri, 2 iunie 2017, a fost stabilită zi liberă pentru salariații din sectorul public, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern.

         Ziua liberă va fi recuperată în 10 iunie 2017 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 16 iunie 2017.

         Prin stabilirea zilei de 2 iunie ca fiind nelucrătoare, se face punte” între 1 iunie, declarată nelucrătoare, și zilele de sâmbătă, duminică și luni, a doua zi de  Rusalii, sărbătoare legală.

         2 iunie 2017 nu este considerată zi nelucrătoare pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității, magistraților și celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 2 iunie 2017.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.