Comunicat de presă, PNL Neamț. Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Ionel Arsene face de rușine  întreaga comunitate nemțeană”

Halucinante, jignitoare, și iresponsabile, așa pot fi catalogate ieșirile lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean, la adresa unei foste colege de partid, Ana Birchall. Să vorbești așa cu o femeie  demonstrează o lipsă elementară de educație. Și este trist că, din nou, județul Neamț ajunge în presa națională din cauza unui președinte de filială PSD care, prin jignirile aduse doamnei Birchall jignește, de fapt, toate femeile și arată disprețul cu care acesta le tratează.

Și mai grav este că Ionel Arsene nu este la primul derapaj de acest gen. Acum a recidivat, după ce, în trecut, a avut reacții la fel de jignitoare  la adresa profesorilor din Neamț. În general, adoptă un asemenea limbaj împotriva oricui are curajul să i se opună. Și devine din ce în ce ai evident că iritarea sa este direct proporțională cu dezvăluirile, din ce în ce mai multe, care apar cu privire la legăturile sale mult prea apropiate cu firmele conduse de un apropiat, firme care au prosperat pe banii nemțenilor, din taxe  și impozite, ori din alocările guvernamentale. Din nefericire, trebuie să-l mai suportăm câteva luni și spun câteva luni pentru că am convingerea că la viitoarele alegeri Ionel Arsene va fi uitat. Pentru că întreaga societate nemțeană ar trebui să-l izoleze pur și simplu.

De exemplu, există  în Transilvania comunități așezate pe principii solide,  unde, în asemenea cazuri, întreaga suflare alege să nu mai bage în seamă asemenea indivizi. Să nu-l mai salute, să nu-i mai vorbească, să nu-i mai răspundă. Practic, acesta nu mai există pentru concetățenii săi și devine un străin. Un mort viu care se plimbă pe străzi nebăgat în seamă de nimeni. Iar noi, cei din județul Neamț, avem multe asemănări cu transilvănenii. Iar Ionel Arsene trebuie izolat. Pentru că ne-a făcut de rușine, de prea multe ori.

tvmneamt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.