”Rușinos! Guvernul Cioloș a primit doar 88 de voturi”, spune senatorul PNL de Neamt, Eugen Țapu, dupa ce guvernul USR propus de Dacia Cioloș, a fost respins în Parlament. ”E ușor să demolezi, mai greu este să construiești. Aventura s-a încheiat. Dacă ar fi avut înțelepciune, Dacian Cioloș ar fi înțeles, încă de la audierile de marți, din Parlament, că guvernul său nu are nicio șansă. Și-ar fi depus mandatul, am mai fi câștigat o zi.

Ne aflăm într-o perioadă extrem de grea, dominată de pandemie. România trebuie să fie guvernată eficient și responsabil. PNL își asumă acest lucru și inițiază un dialog constructiv cu toate forțele politice, cu excepția AUR. E timpul deciziilor, nu al orgoliilor”, transmite intr-un comunicat de presa, Eugen Țapu-Nazare, Chestor al Senatului României.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Domnule Năzare mai rușinos este că mata ești în parlament de când lumea, mai lăsai pe alti mai tineri,numai că osul e dulce,nu-i așa,mai lăsând cu comentariile tale ,ești învechit,mai trăiește și mata din pensie,că doar ai pensie specială. Noi care am împins și am dat de lucru la alti acum tu și cu Iohaniul tau ne-ați închis cărările.Mai lăsând că ne vine greata când mai apari in presă,auzi bre

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.