Eugen Țapu-Nazare (PNL): România rămâne un susținător al parcursului european al Georgiei

Comunicat de presă: Dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre România și Georgia a fost principalul subiect de pe agenda discuțiilor cu președintele Parlamentului Georgiei, Salva Papuashvili. Vizita înaltului oficial georgian la Senatul României reflectă bunele relații pe care cele două țări le au la nivel parlamentar și guvernamental.

În plan economic, există oportunitatea conectivității dintre țările din zona Mării Caspice cu cele din zona Mării Negre, cu beneficii pentru toate țările din regiune, mai ales în ceea ce privește siguranța energetică. În calitate de președinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism din Senat, am insistat inclusiv pe dezvoltarea schimburile economice dintre cele două țări, Georgia reprezentând o oportunitate pentru antreprenorii români.

În ceea ce privește parcursul european, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a reafirmat sprijinul pe care România îl acordă Georgiei, precum și Republicii Moldova și Ucrainei. De altfel, România a fost prima țară care, în 2014, a ratificat acordul de asociere dintre Georgia și Uniunea Europeană. Eugen Țapu-Nazare, Președintelele Comisiei pentru antreprenoriat și turism

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.