Europa vazuta prin ochii copiilor, eveniment aflat la a III-a editie, s-a desfasurat si anul acesta pe platoul Curtii Domnesti. Tinerii au sarbatorit Ziua Independentei si Ziua Europei printr-un concurs format din echipaje scolare. Au participat echipe care au reprezentat 7 scoli; in total, 50 de elevi si cadre didactice din orasele Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman si Targoviste.

Juriul, care a apreciat talentul elevilor la desen, muzica, teatru, dans si corectitudinea raspunsurilor la intrebarile de cultura generala a fost format din personalitati reprezentative ale judetului. Dragos Chitic, primarul interimar al municipiului Piatra Neamt, inspectorul Romeo Roman din cadrul ISJ Neamt si Carmen Elena-Nastasa, director al Centrului pentru Cultura si Arte “Carmen Saeculare”.

In final, nu doar copiii au fost premiati! Carmen Nastasa a primit o diploma de excelenta pentru colaborarea cu Asociatia Culturala Star. Inca de la numirea sa in functia de director al Centrului, Nastasa a sprijinit Asociatia in activitatile pe care le-au avut. Saptamana aceasta urmeaza sa se intalnesca pentru a planifica ziua de 1 iunie.

O placheta pentru ‘Scoala Nemteana” si o diploma de excelenta a primit si inspectorul scolar Romeo Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.