Sindicatul politistilor Europol Neamt, reactioneaza prin vocea liderului Ioan Cănărău, după ce MAI a refuzat sa-l sanctioneze pe presedintele Iohannis, pentru ca participat la congresul PNL fără mască de protectie. Acesta afirma ca prin lipsa de reactie, se dovedeste inca o data ca in Ministerul de Interne exista o mafie, care de data asta si-a rupt dintii in ghiulul presedintelui. Canarau aminteste totodata, ca șefii din MAI lupta din rasputeri cu Sindicatele din Politie, in timp ce jupânii politici sunt protejati in fata legii.
Redam mai jos, mesajul facut public pe facebook de Sindicatului Europol, pentru ”Mafia din Politie”: ”Niște capete luminate din MAI, IGPR și IPJ Neamț s-au ofuscat tare când am protestat cu bannerul pe care scria ” JOS MAFIA DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, JOS MAFIA DIN POLIȚIA ROMÂNĂ!
Ba mai mult, șeful IPJ Neamț m-a procopsit și cu o sancțiune disciplinară pentru că prin acțiunea sindicală desfășurată în timpul liber aș fi șifonat imaginea Poliției Române!
Procurorii sunt în vacanță!
Stimabililor cârmuitori ai ministerului și poliției, gestul vostru de slugoi politici când ați refuzat să aplicați legea și să-l sancționați pe președintele României unde poate fi încadrat?
La un plus de imagine?
Nu există MAFIE in Ministerul Afacerilor Interne?
Nu există MAFIE în Poliția Română?
CU VÂRF ȘI ÎNDESAT EXISTĂ!!!
Ați dovedit-o din plin când v-ați spart dinții în ghiulul președintelui! 
MAFIA POLITICĂ DIN MAI a îngenunchiat POLIȚIA ROMÂNĂ!
Managerii politici își arată arama pe față!
Sistemul polițienesc din România a fost transformat în amantă politică! DIN PĂCATE, POLIȚIȘTII SFORĂIE LA UNISON CU POPORUL ROMÂN!
În România președintele este mai presus de lege!
Constituția a fost înfășurată pe suportul pentru hârtie igienică din toaletele Parlamentului!
Majoritatea Managerilor din Poliția Română au probleme cu prostata, urinează des pe legi și merg periodic la control la partid, nu la medic!
Semnat, Cănărău Ioan, pentru știința șefului IPJ Neamț, cms șef de poliție Osoianu Iulian, însărcinat cu monitorizarea, gestionarea și distrugerea fenomenului sindicalismului adevărat!(lângă fotoliu aveți o manetă, frâna de mână, folositi-o, vă ține departe de demonii sindicali”, transmite Europol Neamt.
Un barbat a facut o sesizare catre Sectia 2 Politie Bucuresti, prin care a reclamat ca presedintele Iohannis a participat la congresul PNL din luna septembrie, fara masca de protectie, la Sala Palatului, in mijlocul a 5.000 de oameni. Raspunsul primit de petent, este de-a dreptul halucinant:
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.