Europol Neamt sterge pe jos cu Ministrul de Interne Lucian Bode, dupa scandalul Ciocan.  Comisarul sef Christian Ciocan, director in MAI, a fost filmat intr-o Sectie de Politie din Bucuresti, cand muștruluia agentii de politie care îl amendasera pentru ca circula pe interzis, nu avea RCA, nu avea ITP si îi lipsea si o placuta de inmatriculare. Pe fondul acestui scandal, in loc sa anunte masuri drastice impotriva comisarului, ministrul Bode a declarat ca ”Trebuie văzut de când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţia de poliţie şi se transmit prin intermediul sindicatului”. Declaratia lui Bode sugereaza ca pana la urma, vor fi sanctionati politistii care l-au filmat pe Ciocan cand se dadea in stamba si incerca sa-i intimideze cu stelele de pe epoleti.
Replica Sindicatului Europol Neamt, este una cat se poate de acida, mai ales ca exista si in IPJ Neamt politisti plimbati pe la Control Intern pentru ca reclama ”Mafia din Politie”. Politistii sindicalisti din Neamt il taxeaza dur pe Bode, numind-ul sluga a intereselor de partid, demn de dispret si mila.
Europol Neamt:Asta nu e atitudine de ministru de interne! E comportament de “tră(pră)dător politic”, de slugă a intereselor de partid, nicidecum de ministru al polițiștilor și-al siguranței cetățenilor!
Acum ceva timp în urmă criticați vehement intervenția unor agenți de poliție, fără un minim de verificări, acum aruncați vina și atenția tot în direcția agenților, cum că au “obiceiuri” de a filma în sediul secției de poliție.
Nu polițiștii au filmat.
Cam ce doreați să facă agenții de poliție, domnule Bode?
Să-i pupe coada Ciocanului?
Să se arunce pe burtă și să-i lingă pantofii lăcuiți?
Să-i sărute ghiulul?
Să-și ceară scuze?
Să fie obedienți, așa cum e Ciocanelul cu dumneavoastră?
Sunteți demn de dispreț și de milă, până la urmă!
N-o să îngenunchiați toți polițiștii, domnule adormit pe bancheta din spate, cu botul mașinii în gard!
Doare c-au ajuns imaginile la sindicat și nu la vreun șef slugoi politic? Sau simțiți doar durere-n dos față de polițiștii pe care-i batjocoriți și față de cetățenii pe care-i abandonați pe străzile periculoase, fără polițiști?
O să-l desemnați pe Directorul Direcției Control Intern, Cms șef Ionică Iulian, care a fost prins băut la volan și ați uitat să-l cercetați disciplinar, să verifice dacă atitidinea și comportamentul domnului, în viitorul apropiat colonel în retragere, Ciocan Christian au adus prejudicii de imagine Poliției Române?”, spun sindicalistii Europol Neamt.
Pe vremea cand era Minstrul al Transporturilor in Guvernul Orban, Bode a devenit cunoscut opiniei publice, dupa ce masina conduse de soferul de la Guvern, a lovit frontal un autoturism dupa ce a intrat pe contrasens. Touaregul lui Bode circula cu viteza excesiva pe contrasens, cu sirena pusa in functiune, desi nu era nicio urgenta. Bode dormea pe bancheta din spate a masinii, fiind si el ranit usor. Scenele au fost filmate un motociclist.

Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.