Pe 22 aprilie, in Piatra- Neamt se va intampla exact ce lipsea: Sărbătoarea Curții Domnești, slub sloganul ”Retraieste momentele glorioase ale Moldovei”. In orasul devenit unul aproape fantoma, sufocat de interese financiare personale si de grup, cu infrastructura facuta oale si ulcele, cu industria la pamant, cu turism inexistent, cu o primarie aproape in faliment si cu un buget jefuit zi de zi de gruparile politice de tip mafiot, se va oferi si niste circ, cu cheltuielile de rigoare, bun prilej pentru baietii smecheri din găștile politice sa se mai traga in niste poze si sa ne arate cat de mult muncesc ei pentru binele comunitatii, pentru ca nu-i asa, nu mai este mult pana la urmatoarele patru runde de alegeri din 2019 si 2020.

Comunicat de presa, Primaria Piatra Neamt:

Loading...

”Sărbătoarea Curții Domnești este un eveniment menit să celebreze prima atestare documentară a Curții Domnești. Centrul Istoric al municipiului Piatra-Neamț va fi îmbrăcat în haine de sărbătoare medievale. Programul din acest an al evenimentului este menit să raspundă așteptărilor tuturor categoriilor de vârstă: teatru stradal, ateliere mestesugărești, lupte demonstrative, prezentări de armament specific secolului XV, jonglerii cu steaguri.

Vă așteptăm pe 22 aprilie, începând cu ora 10:00, la Curtea Domnească pentru a retrăi momentele glorioase ale Moldovei.”

Galerie foto cu strada Izvoare din Piatra-Neamt (la fel este cam toata infrastructura rutiera din oras):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. La fel este in tot orasul! Nu inteleg totusi, oamenii astia pe ce lume traiesc?? Nu traiesc in orasul asta, nu circula tot pe strazile astea? Nu-i injura nimeni dintre vecini? M-am saturat de atatea prostii de „festivaluri”, cum zornaie tot orasul de megafonul cu „Targ de vara, primavara, iarna, toamna” de parca magazinele de boarfe si papuci ne lipsesc si nu avem unde ne cheltui banii! Tara lui Papura-Voda!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.