Deputata PSD de Neamț, Oana Bulai, unul dintre puținii parlamentari din județ care-și iau rolul în serios, oferă un alt exemplu de bune practici, demonstrând din nou că interesele comunității trebuie să primeze în fața culorilor politice, iar rolul parlamentarului este în primul rând de a duce la centru problemele din teritoriu. Oana Bulai a mers alături de primarul USR de Săbăoani, la Ministerul Educației, unde a intermediat o întâlnire a edilului cu secretarul de stat Florin Lixandru, căruia i s-a cerut ajutorul pentru rezolvarea unor probleme stringente cu care se confruntă administrația de la Săbăoani în domeniul educației. Alături de cei doi (deputat și primar) a mers la Ministerul Educației și directorul școlii din comună. ”Putem face lucruri minunate pentru comunitatea din Săbăoani, pentru nemțeni!

Sunt deputat de Neamț ales pe listele #PSD, dar pentru mine ceea ce contează este ca tot județul Neamț, toate localitățile sale să se dezvolte și să se modernizeze. Tocmai de aceea voi susține, indiferent de culoarea politică a unui primar, proiectele destinate comunităților locale din județul nostru.
Am fost alături de Florin Virga, primarul din Săbăoani, și directorul școlii din comună, domnul Ovidiu Albert, la Ministerul Educației la o întâlnire cu secretarul de stat Florin Lixandru.
Săbăoani este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din Neamț, iar rolul meu ca parlamentar, un rol pe care îl asum cu toată responsabilitatea, este acela de a-mi da tot interesul ca proiectele bune pentru comunitate să fie încurajate și sprijinite.
Așa cum mă știți, susțin toate proiectele care vizează educația, tinerii, comunitățile locale, iar de fiecare dată când mi se va cere sprijinul, îl voi acorda necondiționat și cu tot respectul, pentru că, nemțenii sunt pe primul loc, în toate aspectele muncii mele”, transmite deputata PSD de Neamț, Oana Bulai.
Nu este prima dată când deputata PSD intermediază o întâlnire între un primar și decidenții de la București. Detalii în articolul de mai jos:

Așa DA! Deputata Oana Bulai, de mână cu primarul de Ion Creangă, la Ministrul de Finanțe

I.C.

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.