Nemtenii vor primi facturile de la E.ON prin intermediul altui furnizor de servicii postale. Incepand din aceasta luna, compania de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale a incheiat un nou contract cu o firma de curierat, care va asigura transportul facturilor de la furnizor la consumatori.

Sorin Munteanu – Purtator de Cuvant E.ON Energie Romania
„Facturile de gaze naturale si electricitate emise de E.ON Energie Romania vor ajunge din aceasta luna la clientii companiei prin intermediul serviciilor postale oferite de Total Post, cea mai importanta companie privata de pe piata corespondentei adresate.“

Schimbarea vizeaza circa 3 milioane de clienti ai companiei si are la baza necesitatea de imbunatatire a serviciilor de corespondenta.
Serviciile postale catre beneficiari vor fi asigurate pentru o perioada de 2 ani de zile, conform contractului dintre cele doua companii. Curierul va asigura remiterea catre nemteni a tuturor documentelor E.ON, cum sunt facturile, notificarile, instiintarile. De asemenea, clientii vor putea achita utilitatile facturate ca si pana acum, prin intermediul cardului, numerar, prin transfer bancar, prin debit direct, internet banking sau POS puse la dispozitie de unitatile bancare sau furnizorii de servicii de plati electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.