Familia celor 3 morți (bunic, fiică și copil) din accidentul de luni de la Secuieni, a fost jefuită ieri, 25 mai, chiar în timpul înmormântării. După ce cortegiul funerar cu aproximativ 1.000 de oameni a plecat spre cimitir, hoții au intrat în casa bărbatului de 56 de ani (decedat în accident alături de fiică și nepoată), de pe str. Vasile Lupu din Roman, de unde au furat bijuterii și suma de 50.000 de lei. Bărbatul administra o mică afacere de familie, cu produse de cofetărie/patiserie, cu punct de servire la casa unde s-a produs jaful, situată în apropiera ștrandului din Roman.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 55 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei și mai multe bijuterii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind desfășurate activități procedurale, în vederea identificării autorilor”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Vezi și

Cumplit! Cei 3 morți în accidentul de la Secuieni- Neamț, erau bunic, mamă și copil. Cum s-a produs accidentul

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.