O familie din Piatra- Neamt a fost evacuata din blocul in care locuia, dupa cutremurele din Italia. Membrii familiei locuiau intr-o constructie care respecta toate normele de siguranta in caz de cutremur. Chiar si asa, constructia nu a rezistat miscarilor telurice repetate si au aparut fisuri in peretii ei, ceea ce a determinat autoritatile sa evacueze pe locatari, relateaza gazetaromaneasca.com

Marius Constantin Ungureanu, capul familiei are 38 de ani, este originar din Piatra Neamț, și muncește în Italia din anul 2000. Și-a cunoscut soția, Ana Ramona Ungureanu, 34 de ani, tot în Italia și au împreună trei fetițe: Maria, Ecaterina și Ioana, de 7, 5 și 2 ani (foto). El spune ca acum locuieste cu failia sa intr-un centru special creat de autoritati, unde au conditii destul de bune de trai, pana la reglementarea situatiei.

Chiar daca familia sa este acum intr-o ipostaza destul de delicata, Marius Ungureanu spune ca nu vrea sa revina in tara: .”Nici nu vrem să ne gândim sa revenim in tara, am încercat și era să o luăm razna…bătaie de joc…taxe absurde…stăm aici, pentru că vrem să dăm un viitor copiilor…vom trece de perioada asta…oricum nu e mai rău ca după experiența din România”. Cititi mai multe AICI!

Ionut CORFU

sursa foto: gazetaromaneasca.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.