O fanarie din comuna Pancesti a fost incendiata intentionat sambata seara, anunta ISU Neamt. Pompierii au fost solicitati sa intervina la incendiu la ora 18:14, iar in urma actiunii criminale au ars 10 tone de lucerna:

”Sâmbătă, 25.11.2017, la ora 18:14, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o fânărie în comuna Pânceşti, sat Ciurea. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Pentru a sprijini intervenţia de stingere a incendiului, la locul evenimentului au fost mobilizaţi şi trei pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Oniceni.

În urma evenimentului au ars fânăria din lemn acoperită cu tablă, cu o suprafaţă de cca. 60 mp şi cca. 10 tone de lucernă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.”

Pompierii au mai intervenit sambata dar si duminica la alte doua incendii, ambele pornite de la cosuri de fum necuratate:

”Sâmbătă, 25.11.2017, la ora 22:14, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului în comuna Bozieni, sat Cuci. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman şi un voluntar din cadrul SVSU Bozieni.

În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de evacuare a fumului necurăţat”.

Noaptea trecută, la ora 00:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului la o pensiune din localitatea Dumbrava Roşie. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman şi un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din Pasiune” la ISU Neamţ,.

În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de evacuare a fumului necurăţat”.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.