Actualizare stire:

Ultima oră- Trupul adolescentei din Roznov, a fost găsit. Scafandrii au mai descoperit încă un cadavru

Stirea initiala: Fata care s-a aruncat seara trecuta (29 decembrie) in canalul Bistritei la Slobozia (Roznov), este cautata si cu un echipaj de scafandri, care vor face scufundari la Hidrocentrala de la Zanesti. Scafandrii vor putea sa o caute pana la ora 14, cand se va relua uzinarea apei, pe canalul Bistritei. Uzinarea a fost oprita pentru intervalul orar 10-14, tocmai pentru ca scafandrii sa poata face scufundari in siguranta. In acelasi timp, trupul fetei este cautat si de pe mal cu echipaje de pompieri, apa fiind limpede.

Tanara are 17 ani si in urma cu un an, impreuna cu sora ei in varsta de 13 ani, a fost victima unei agresiuni sexuale, autorul fiind unchiul ei, un barbat de aproximativ 60 de ani, care acum este judecat si plasat de judecatori in arest la domiciliu. Fata era cunoscuta ca suferind de tulburari de ordin psihic, iar localnicii spun ca ieri (ziua in care s-a aruncat in apa) ar fi fost auzita de mai multe ori spunand ca se va duce dupa tatal ei care s-a sinucis prin spanzurare in urma cu 3-4 ani.

Impreuna cu sora ei mai mica, fata locuia in plasament la o matusa. Ea mai are un frate mai mic, iar mama celor 3 copii este si ea cunoscuta cu tulburari de comportament. Vom reveni.

La ora redactarii, temperatura apei pe canalul Bistritei era de aproximativ 3-4 grade. Daca temperatura se va apropia de zero grade, scufundarile vor fi oprite, a declarat Andrei Grancea, comandantul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.