Actualizare- 29 septembrie:

Polițiștii au depistat minora LAZĂR MIHAELA, în vârstă de 12 ani, din Piatra Neamț, dispărută la data de 25 septembrie 2019.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat minora LAZĂR MIHAELA, în vârstă de 12 ani, din Piatra Neamț, dispărută la data de 25 septembrie 2019.

Minora a fost depistată pe raza orașului Tîrgu-Neamț, iar din verificările efectuate a reieșit că, pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra neamț au fost sesizați cu privire la faptul că minora LAZĂR MIHAELA, de 12 ani, a părăsit voluntar Centrul Elena Doamna, din Piatra Neamț, unde aceasta era insituționalizată și nu a revenit.

Stirea initiala: Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră, de 12 ani, care a părăsit voluntar Centrul Elena Doamna și nu a mai revenit.

La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, minora LAZĂR MIHAELA, de 12 ani, a părăsit voluntar Centrul Elena Doamna, din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 60 de kilograme, ochi verzi, păr roșcat.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un treining de culoare roșu cu negru, fiind încălțată cu adidași alb cu roșu.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.