Cunoscutul impatimit al fotbalului, Gelu Cracana, cel care era sufletul echipei de fotbal Ceahlaul Piatra- Neamt, rabufneste la adresa primarului din Stefan cel Mare, Sorin Ouatu, caruia ii aduce acuzatii grave si caruia ii scoate la vedere fata nevazuta.

In anul 2015, Gelu Cracana a fost angajat de primar ca si consilier personal, insa pe parcurs, acesta sustine ca a fost injosit, umilit, injurat si amenintat de edilul comunei Stefan cel Mare.

Umilința de a avea serviciu la Primăria Ștefan cel Mare și locuitor al comunei cu același nume.”isi intituleaza Gelu Cracana pataniile prin care sustine el ca a trecut in cei doi ani cat i-a fost alaturi lui Sorin Ouatu:

”La solicitarea primarului comunei Ștefan cel Mare, Sorin Ouatu, am ales să lucrez la primăria din localitate, (unde de altfel și locuiesc), Ștefan cel Mare. Anul 2015, luna iulie, am preluat postul de consilier al primarului, (fără să știu că acel post era ocupat de o altă persoană) timp de câteva luni am făcut cunoștință cu viitorii mei colegi din funcția de consilier al primarului. Programul de lucru cu primarul era 10/12 ore zilnic, de-și, exista la primărie și viceprimar. După 1 an și jumătate am luat decizia să respect programul de lucru, adică programul de 8 ore care era prevăzut și în fișa postului. Ce a urmat din acel moment nu aș dori la nimeni, dar, nu am știut la ce mă pot aștepta….. Pe nepusă masă am devenit dușmanul lui de viața în fiecare zi în cadrul primăriei: În luna aprilie la cererea primarului Sorin Ouatu, Consiliul Local aprobă înființarea unui post de funcționar administrativ în cadrul primăriei, dar postul de funcționar administrativ să fie ocupat în baza unui concurs, la care m-am înscris și eu la rugămintea domnului primar. Deci mi-am dat seama că nu voi mai fi consilierul primarului din localitate. Am participat la concurs, rezultatul final a fost că am câștigat acel concurs drept care în data de 13.04.2017, prin dispoziția 1928 din aceiași dată, am luat cunoștință că începând din data de 01.05.2017, nu mai sunt pe funcția de consilier al primarului, noua funcție va fi de funcționar în cadrul compartimentului “ADMINISTRATIV”.
Deși am primit și fișa postului de funcționar administrativ, zi de zi în cele 5 zile de lucru săptămânale, am fost și sunt hăituit, amenințat, înjurat, (evident în 4 ochii) de către primarul comunei Sorin Ouatu. Toată “iubirea” de 1 an și jumătate a fost data uitări pentru faptul că la urechile dumnealui au venit multe informați care nu erau agreate de el, spuse de mine, sau de acei “prietenii” ai domniei sale. Din păcate pentru mine au început amenințările de a fi dat afară din serviciu, fiind expulzat cu locul de muncă la Căminul Cultural din aceiași localitate, pe o nouă funcție de magaziner, prin dispoziția primarului, din data de 01.07.2017, deși în această nouă funcție nu am primit fișa postului. Evident că între mine și domnul primar nu sa oprit ura și dușmănia. Faptul că 1 an și jumătate am făcut lucruri de tot felul și am fost alături de domnia sa a uitat, (mai ales în campania electorală) dar continuă să mă șicaneze verbal, să ia decizii de a mă înjosi, doar…doar îmi dau demisia din cadrul primăriei. Nu țin de scaun, dar, la sfatul unor persoane, sunt curios unde se poate ajunge cu acest război verbal și schimbări de sarcini de serviciu care nu țin de concursul pentru postul de funcționar, compartiment administrativ, pe care la-am promovat prin concurs.
Astăzi când scriu 17.08.2017, am avut tot în 4 ochii discuți neprincipiale, înjurături, amenințări, nas la nas, doar poate unul din noi lovim ca la box adversarul, nu sa întâmplat pentru că eu l-am lăsat vorbind și am plecat…..deșteptul cedează primul i-am zis printre dinți, deși căuta și continua verbal să arunce vorbe grele….hoțule… golanule… etc, etc. Evident î-mi dau seama că zilele la primărie sunt numărate…. Dar, faptul că după 1 an și jumătate am luat decizia să revin la programul de 8 are pe zi, l-a deranjat foarte tare, dacă în patru luni de zile am făcut cu mașina instituției 11.000 de km. Dar nu aș vrea să spun neapărat ce făceam și spuneam ca și consilier al primarului…. Deoarece când m-a adus la primărie altele erau sarcinile mele în cadrul instituției. Cu trecerea timpului am refuzat să îndeplinesc unele decizi luate de primarul comunei. Aici mă opresc, dar, îmi pun întrebarea…? Ai uitat ce am făcut pentru tine timp de 1 an și jumătate, fără să îmi oferi nimic, deși nu ți-am cerut….. timpul le va rezolva pe toate. Gelu CRACANA.”

Ionut CORFU (sursa: facebook- Gelu Cracana)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.