Directorul Troleibuzul SA, Cristian Sauciuc, a sustinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre activitatea societatii din subordinea CJ Neamt si despre noutatile din transportul in comun din urmatoarea perioada.

Întrebat de jurnalistul Daniel Vinca (vestea.net) dacă in mijloacele de transport in comun ale Troleibuzul SA apar probleme (violențe sau tulburarea linistii publice) din partea tinerilor aflati sub influenta drogurilor, Sauciuc a raspuns ca probleme cu drogati nu sunt, iar după un moment de reflecție, a adaugat că drogatii merg cu masinile: ”Cu drogați nu au fost probleme. Beți. Băuți, da. Drogați nu, deocamdata nu… Ăia drogați merg cu mașinile”, a spus Sauciuc, starnind hohote de râsete printre jurnalistii prezenti in sală.

Directorul Troleibuzul nu este deloc departe de adevar, si puncteaza astfel o realitate crunta și gravă a zilelor noastre. În ultimul timp, aproape ca nu exista zi in care sa nu apara pe buletinul de presa al Politiei Neamt, cazuri de șoferi, in special tineri, prinsi drogați la volan, cu substante de la marijuana pana la cocaina.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.