Femeia care in seara zilei de 16 martie a provocat incendiul de la biserica din Valea Seaca, comuna Baltatesti, jud. Neamt, a fost arestata preventiv. Ea este din Târgu Neamt si fusese data disparuta de sotul ei pe 17 martie, pentru ca nu mai revenise acasa de pe data de 6 martie. ”La data de 18 martie a.c., femeie de 39 de ani, din Tîrgu-Neamț a fost prezentată de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de aceasta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 16 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au incendiat anexa unei biserici din localitatea Valea Seacă. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu-Neamţ, care au lichidat incendiul. Specialiștii au stabilit drept cauză preliminară folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În cadrul activităților de cercetare desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au conturat ipoteza comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani. Aceasta a fost depistată pe raza localității Sacalușești, fiind dispărută din data de 6 martie 2020.

La data de 17 martie a.c., în urma documentării activității infracționale, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.