Nu stim cine o consiliaza in campania electorala pe Daniela Pepene, ”candidat independent dependent de nemteni” (câh!) dar a reusit sa scoata in evidenta mai multe parti negative decat pozitive ale candidatei, si a reusit sa-i faca praf imaginea cu idei care de care mai stupide, cum ar fi pliantul intitulat ”Pepenele de Neamt” sau copierea programului lui Ciolos, redenumit ”Neamt 100” (Neamt 100 de injuraturi am completa noi), si exemplele pot continua.

Ei bine, Daniela Pepene a reusit sa-si dea din nou in petec cu cateva zile in urma, cand a postat pe site-ul vestea.net un comentariu (Vezi foto!) la un articol care nu ii era favorabil, adresandu-i-se jurnalistului Daniel Vinca, autorul textului, la modul: ”„Măi căcăciosule te crezi cel mai tare ziarist de pe planetă. Poate vrei să scoatem la iveală documentele cu ȘPAGA luată la alegerile locale, sau poate vrei să povestim despre cum iei tu MITĂ de la unul, de la altul pentru a răspunde și discredita candidații incomozi pentru cei care te plătesc. Dacă nu publici ceea ce am scris nu mă las până nu ajungi la mititica, fraierule.”

Verificand ulterior, jurnalistul a decoperit ca IP-ul de pe care a fost postat comentariul, este acelasi cu al candidatei iepuras independent,(vezi mai multe aici!) Daniela Pepene, sau ”Danela” cum ar zice un personaj dintr-un serial de umor, care nu mai poate de grija nemtenilor, dar care nu suporta sa nu-i fie pupat dosul, pe modelul politicienilor care se cred buricul pamantului, si pe care tocmai ea ii condamna pentru asemenea comportament.

Se vede ca unii nu au invatat nimic din experientele ultimilot zeci de ani si cu aere de ”baroni” carora li se cuvine totul, injura ca la usa cortului din anonimat si ameninta cu puscaria. Si cine vorbeste, tocmai o candidata care este deja condamnata penal (Vezi: ”Candidat facut KO: Votati penala!”) De data asta s-a facut KO singura.

Nemtenii trebuie sa cunoasca aceste lucruri, pentru a sti pe viitor sa verifice mai atent pe cine trimit in Parlament si sa verifice cu atentie ce se afla in spatele pliantelor colorate si ale paginilor de facebook cu postari la sentiment, chiar daca ele vin si din partea unei femei. In cazul Danielei Pepene, timpul nu este pierdut. Mai sunt trei saptamani in care va puteti gandi. Oare cum s-ar comporta un astfel de om daca se vede ajuns in Parlament?

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Bai ziarist parat, bai tiristule si spagarule! Te dai si tu destept dar mai bine ti-ai vedea de bubele tale. Nu tu erai acela care cerea bani pentru declaratii la accidente si santaja oamenii? Lasa ca va vine randul la toti!

    • Las acest comentariu exact asa cum a fost el scris, desi ar fi trebuit cenzurat in anumite locuri. Sustinatorii sunt exact ca si candidata. Sau… cine stie, poate e chiar ea. Ramane de vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.