O femeie din localitatea Răucești, pe numele căruia Tribunalul Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 20 de ani, pentru omor calificat și tâlhărie calificată, a fost depistată de polițiști.

La data de 15 decembrie a.c., în baza investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamt au depistat, în localitatea Răucești, o femeie de 31 de ani, căutată la nivel național.

Tribunalul Mureș a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnată la 20 de ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 5/6 noiembrie 2016, în timp ce se afla în incinta locuinței unui bărbat, cu scopul de a înlesni şi ascunde comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a lovit persoana vătămată cu un levier în zona capului, după care a imobilizat-o și a opturat căile respiratorii ale acesteia. Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea și produse alimentare.

Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.