O femeie de 31 de ani, din Bacău, a dispărut în condiții misterioase din hotelul Ceahlău din Piatra Neamț. Femeia ar fi trebuit să facă formalitățile de ieșire din hotel pe 1 septembrie, însă nu s-a prezentat la recepție. Ajunși în cameră pentru a face curățenie, angajații au descoperit toate lucrurile acesteia, însă nici urmă de femeie. Pentru că nici pe 2 septembrie nu a revenit la hotel pentru a-și recupera bunurile, administratorii au intrat la bănuieli și au anunțat poliția. Familia femeii și-a dat astăzi (3 octombrie) acordul de mediatizare a dispariției, întrucât nimeni nu a reușit să dea de ea.

Poliția Neamț: La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unei unități de cazare, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, DOBOȘ EMA-MARIA, în vârstă de 31 ani, din județul Bacău, a plecat din unitatea de cazare, la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalitățile de check-out, lasându-și bunurile personale în camera unde a fost cazată.

Facem precizarea că la data de 3 octombrie a.c., polițiștii au primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.72 m, păr șaten, lung, prins în coc.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămașă din jeans de culoare bleu, purtând încălțăminte de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.