Actualizare stire: Numita POPA ELENA, de 49 de ani, dispărută la data de 10 februarie a.c., a fost găsită.

La data de 11 februarie a.c.,în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat, pe raza localității Dragomirești, pe numita POPA ELENA, de 49 de ani, dispărută la data de 10 februarie 2020.

Polițiștii au stabilit faptul că, pe perioada dispariției, femeia s-a aflat pe raza localității Dragomirești, la locuința unei cunoștințe.

Din verificările efectuate a reieșit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei, informeaza Politia Neamt.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Seției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei POPA ELENA, de 49 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați, la data de 10 februarie a.c., de către o femeie, de 74 de ani, din Dragomirești, despre faptul că fiica sa POPA ELENA, de 49 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în aceeași zi şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,55 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro, bluză de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră, pe cap purta o căciulă roz, fiind încălţată cu cizme negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dragomirești, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.