O femeie din Republica Moldova, care se afla în situații ilegale a fost depistată de polițiștii de imigrări din Neamț. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrări în România, pentru o perioadă de 6 luni.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activității întreprinse, a fost depistată în situații ilegale o femeie, de 45 de ani, din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

sursa: Biroului pentru Imigrări

2 COMENTARII

  1. EU nu inteleg un lucru in tara asta numita Romania,daca EU ma casatoresc civil cu o femeie din Repubblica Moldova ii fac permis de sedere ok, intrebarea mea este?Actul acesta este valabil in UE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.